Sari la conținut

lumânare-n email, Liniște 250g

159 lei

Am 250 g, un fitil de bumbac organic și ard ~50 ore

Pentru iubitorii de nostalgie am turnat Liniște în căni de email, meșteșugite local, în Mediaș. Cănile au o mică ilustrație festivă ce semnifică natura festivă. Grafică poate varia ușor în poziționare pe cană, ea fiind plasată de mână. Bucură-te de 50 de ore de liniște, apoi topește cana în momente noi. Fie ca noua ta cană preferată de drumeții, cafea sau suport pentru ceva drag ție. Nu uita să arzi mereu lumânarea până când ceara se topește până-n margini. Lumânare din ceară pură de soia, turnată de mână în liniște.

Atenție ⚠️  recipientul poate deveni fierbinte la atingere după o ardere îndelungată. Cănile din email se pot spăla în mașina de spălat vase, dar asigură-te că există suficient spațiu între ele pentru a evita ciobirea. Dacă ai dubii, spală-le manual – sunt ușor de curățat. Cănile din email nu sunt compatibile cu microundele.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , ,
*Atenție! Îngrijește fitilul – taie cu atenție din el înainte de fiecare aprindere și asigură-te că are cel mult 5 mm. Curăță ceara de resturile de fitil. Aprinde lumânarea cu un chibrit lung sau o brichetă cu gât lung și evită să înclini recipientul pentru aprindere. Așează lumânarea într-un loc sigur, plat, vizibil și ferit de curenții de aer – consultă sfaturile de siguranță. Lasă lumânarea aprinsă cel puțin 40 de minute și până are un fond complet topit, dar nu mai mult de 3 ore de ardere continuă pe sesiune de ardere – astfel lumânarea va arde uniform și parfumul va fi dispersat corect. O lumânare este considerată epuizată odată ce vedeți partea metalică a fitilului – atenție! nu mai folosi lumânarea din acest punct, este periculos! Ajută planeta și reciclează recipientul lumânării – ceara de soia se spală cu ușurință folosind apă călduță și săpun din belșug.
Arome

vanilie, nucă, unt cremos, rom (budincă cu rom și vanilie), ace de pin proaspăt plate, mentă creată, sevă de mesteacăn, dulceață din muguri de brad, eucalipt (printre pini ne regăsim), cocos, iasomie aurie, fulgi de migdale, miere, anason zdrobit, boabe de tonka și vanilie blândă (jurnalul unei raze), rumeguș din lemn de cedru, eucalipt cu rouă, condimente calde, rășină, flori de verbină, geraniu și lapte de vanilie (pierduți in nori de ceata alba)