Sari la conținut

liniște în porțelan cu toartă

230 lei

Lumânare din soia pură turnată de mână în vas de porțelan cu toartă oversized în serie foarte limitată.

Prietenii noștri din Cluj toarnă fiecare vas de mână, iar meșteșugul este unicat la fiecare recipient în parte.

Recipientul este reutilizabil, numai bun de a deveni noua ta cană preferată, căsuța unor suculente sau o altă lumânare. Recipientul este conform siguranței alimentare, prieten cu mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde. În recipientul mic de porțelan poți să te bucuri de până la ~ 180 ml de cafea sau alte băuturi.

Vasul de porțelan de 170g are un fitil din lemn și arde aproximativ 35 ore, în funcție de mediul în care sunt amplasate – vezi instrucțiunile de grijă. Fitilele noastre la aprindere imită sunetul lemnelor ce trosnesc într-un șemineu.

Alege-ți aroma preferată de mai jos!

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
 Atenție! Îngrijește fitilul – taie cu atenție din el înainte de fiecare aprindere și asigură-te că are cel mult 5 mm. Curăță ceara de resturile de fitil. Aprinde lumânarea cu un chibrit lung sau o brichetă cu gât lung și evită să înclini recipientul pentru aprindere. Așează lumânarea într-un loc sigur, plat, vizibil și ferit de curenții de aer – consultă sfaturile de siguranță. Lasă lumânarea aprinsă cel puțin 40 de minute și până are un fond complet topit, dar nu mai mult de 3 ore de ardere continuă pe sesiune de ardere – astfel lumânarea va arde uniform și parfumul va fi dispersat corect. O lumânare este considerată epuizată odată ce vedeți partea metalică a fitilului – atenție! nu mai folosi lumânarea din acest punct, este periculos! Ajută planeta și reciclează recipientul lumânării – ceara de soia se spală cu ușurință folosind apă călduță și săpun din belșug.
Alege porțelanul

Straciatella cu toartă, Terra cu toartă

alege aroma porțelanului

briza usor sarata a marii, flori de nufar si iarba de mare( tălpi pierdute), bujori, patchouli, trandafir (noi doi, bujori în obrăjori), busuioc mov, mentă, iasomie înstelată și cuișoarele zdrobite, castană coaptă, nucă rumenită, marmeladă de clementină, melasă, cremă de alune de pădure ( dor de cozonac), cireșe coapte, zmeură zemoasă, trandafir alb și flori de cireș(fiori de cireș), citrice, iasomie, mosc (mângâiere de cearceaf rece), frezie, magnolie albă, patchouli și pară coaptă (buchet cochet), frezie, magnolie albă, patchouli și pară coaptă(buchet cochet), gem de trandafir alb, cuișoare și nucșoară, cașmir, boabe de vanilie caramelizate, șofran (o îmbrățișare caldă, catifelată), grepfrut roz, rubarbă, căpșună coaptă și prună zemoasă (gem de fericire si ma bucur compot), lamaie sfusato, flori de portocal , vanilie , ambra, floare de angelică, smirnă (nou), liliac blând, ambrette, cantalup zemos, lemn de santal, cedru, ambră(ritualul unei nopți de vară), miere de pădure, frunze uscate de tabac, rășină proaspătă, tonka (complicat, da-mi place), muguri de brad, coacăz negru, bergamotă, ace de pin umede, tonka(freamăt lin în miez de codru’ plin), mură coaptă, zmeură alba, iasomie, ambră, ferigă spălată de rouă(mure-n pădure), nectar de caprifoi, lapte de smochin, lemn de santal, patchouli, suc de limetă (nou), scorțișoară, zest de portocală dulce, nucșoară, panettone pufos(sentimente la cuptor ce dospesc a dor), suc proaspăt de lime, apă tonică, ienupăr zdrobit, pepene galben și pin(apus copt printre dealuri toscane), unt cremos, nucă, vanilie (budincă cu rom și vanilie), unt proaspăt topit, croissant auriu rumenit, maia, aluat crocant(unt pufos, miraculos), vanilie cremoasă, rumeguș ușurel afumat de centru și santal, ambră, mosc, cuișoare, șofran(acasă-i cuibul meu de bine), zambilă în plină înflorire, iasomie domoală, petale zdrobite de trandafir (cântecul zambilei)